13.11.2010

Tonnikalapasta






Tämä ohje löytyi Maku-lehdestä. Lehdessä on aina 2 viikon ruokalista, josta tulee poimittua usein reseptejä talteen kokeilemista varten. Kuvia löytyi koneelta kaksin kappalein eli ruokaa on tullut tehtyä usemmin kuin kerran :P Muistaakseni korvasin kevätsipulin tavallisella sipulilla enkä käyttänyt tuorepastaa.

Kastike
2 kpl kesäsipulia (varret)
4 kpl tomaattia
150 g tonnikalaa vedessä
2 rkl kapriksia
1/2 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
1 1/4 dl maustettua ruoanlaittofraichea (tomaatti ja välimeren yrtit)

Lisäksi
500 g tuorepastaa

Hienonna sipulinvarret ja kuutioi tomaatit. Yhdistä paistokasarissa kaikki kastikkeen ainekset. Sekoita ja kuumenna 2–3 minuuttia.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa tonnikalakastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti