12.11.2010

Chili-tonnikalapasteijat



1 pkt (500 g)   lehtitaikinalevyjä
1 tlk (185 g)  Pirkka tonnikalaa chilikastikkeessa   
1/2 rs  maustamatonta tuorejuustoa (1 rasia=200g)
1/2 dl tilliä hienonnettuna   
       
Voiteluun:       
    kananmunaa
       
Pinnalle:       
    juustoraastetta

Levitä taikinalevyt pöydälle sulamaan.
Valuta tonnikala ja poista kokonaiset chilit. Sekoita tonnikala, tuorejuusto ja tilli keskenään.

Leikkaa taikinalevyt puoliksi. Laita taikinaneliöiden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä. Nipistä kaksi vastakkaista kulmaa yhteen "kirjekuoreksi". Voitele pasteijat kananmunalla. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 225 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti