12.11.2010
Chili-tonnikalapasteijat
1 pkt (500 g) lehtitaikinalevyjä
1 tlk (185 g) Pirkka tonnikalaa chilikastikkeessa
1/2 rs maustamatonta tuorejuustoa (1 rasia=200g)
1/2 dl tilliä hienonnettuna
Voiteluun:
kananmunaa
Pinnalle:
juustoraastetta
Levitä taikinalevyt pöydälle sulamaan.
Valuta tonnikala ja poista kokonaiset chilit. Sekoita tonnikala, tuorejuusto ja tilli keskenään.
Leikkaa taikinalevyt puoliksi. Laita taikinaneliöiden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä. Nipistä kaksi vastakkaista kulmaa yhteen "kirjekuoreksi". Voitele pasteijat kananmunalla. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 225 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 15 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti