12.11.2010

Possupaistia & herkkusienikastiketta



Paistit on hyviä. Paisteista saa hyvän liemen, josta saa tehtyä hyvän kastikkeen!

1 HK:n Viljapossun herkkupaisti

Herkkusienikastike
Paistilientä
4-5 jumbo herkkusientä
1 sipuli
3,3dl ruokakermaa
vettä
mausteita (suola, pippuri, paprikajauhe)

Paista possu ohjeen mukaan, uunissa paistopussissa 150 asteessa kunnes sisälämpötila on 80-85C. Aikaa meni n. 2h. Ota paistopussista lihasta irronnut liemi talteen, kääri liha folioon.

Pilko sienet ja sipulit. Paista molempia pannulla voissa. Siivilöi paistiliemi joukkoon, lisää kerma (huuhdo kermapurkki vedellä ja kaada vesi kastikkeeseen) ja mausteita. Tarkista maku. Tällä kertaa paistiliemestä irtosi mainiosti makua, mutta jos kastike kaipaa mielestäsi jotain, lisää sinne vaikka kasvisliemikuutio. Suurusta kastike maizenalla. Tarjoile esimerkiksi perunamuussin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti