26.11.2010

HeräteostosEilen Citymarketissa hyppäsi ostoskoriini tälläinen kirja. Ruokasuosikit sarjassa oli muitakin kiinnostavia opuksia. Kaikkia ei tosin ollut cittarissa..mutta Italia, Suklaa, Jälkiruoat, ne jäi vielä sinne huutelemaan. Hintaa oli 8,95e. Kirjaa on jo vähän selailtu, kahden ja kolmen suklaan muffinssien reseptit taitaa mennä ekana kokeiluun...;) Huomasin myös, että monessa reseptissä käytetään auringonkukka- tai maapähkinäöljyä. Pitänee mennä kaupan öljyhyllylle..

2 kommenttia:

  1. juho lainas ton saman kirjan mulle just kirjastosta! ihan hyviä reseptejä mutta keittiövaaka pitää olla, kun siinä on käytetty aika paljon grammamittoja.. ja jotkut ainesosat on tosiaan vähän amerikkalaisia, ite oon korvaillu just niitä auringonkukka- ja pähkinäöljyjä perus rypsiöljyllä ja voilla, ja ruskea hienosokeri (mitä siinä käytetään kanssa monessa ohjeessa) ruoko- tai fariinisokerilla.. suomentajien pitäs kiinnittää tossa kirjasarjassa enemmän huomioo muutenkin siihen että suomesta ei välttämättä edes saa kovin helposti kaikkia noita raaka-aineita mitä resepteissä on käytetty..

    VastaaPoista
  2. Joo mäkin katoin niitä sokerijuttuja.Oli toisaalta ihan hauska kun on grammamittoja, onneks tuli ostettua joku aika sitten carlsonin hulluilta päiviltä digivaaka keittiöön :P Auringonkukkaöljyä vois kyllä vaikka huvikseenkin kokeilla, sitä pitäs ainakin löytyä helposti.

    VastaaPoista