12.11.2010

Kinkkuhyrrät



Nopea ja herkullinen pikkusuolainen, alkuperäinen ohje on Myllyn Paras -sivulta.

1pkt Myllyn paras isoa lehtitaikinaa (600g)

Täyte
200-300g palvikinkkua
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
200g pippuri-tai valkosipulituorejuustoa

Ota taikina ajoissa sulamaan.

Hienonna kinkku ja paprikat pieniksi kuutioiksi ja sekoita tuorejuustoon. Kauli taikinalevy noin puolet leveämmäksi kokoon 30 x 40cm. Levitä täyte levylle, kääri rullalle. Laita rulla sauma alaspäin jääkaappiin puoleksi tunniksi.

Leikkaa 1cm paksuisia viipaleita. Laita pellille tai muffinssivuokaan. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia. Värin saamiseksi voit voidella palojen reunat kananmunalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti