26.7.2011
Sieniä!
Käytiin seikkailemassa säynätissä ja silmät auki piti bongailla sieniä. Ja silmiin osui kuin osuikin jotain keltaista, kanttarelleja! Nehän piti laittaa kotona heti hyötykäyttöön ja väsäsin iltaruoaksi yksinkertaisen pekoni-kanttarellikastikkeen, kaveriksi pastaa ja mozzarellasalaattia.
Kanttarelli-pekonipasta
n. litra kanttarelleja
140g pekonia
1 sipuli
4dl kermaa
pippuria
suolaa
valkosipulijauhetta
lisäksi pennepastaa
Siivoa ja pilko sienet. Pilko pekonit ja silppua sipuli. Paista ensin pekonit rapeaksi pannulla. Lisää sipulit ja paista hetki. Lisää lopuksi sienet ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja mausteet. Anna hautua pieni hetki, tarkasta maku. Syöpöttele pastan ja raikkaan salaatin kanssa.
Lopuksi vähän kuvia säynätin maisemista.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti