18.2.2011

Juustosarvet


Kettuterroristit blogissa oli niin herkullisen näköisiä juustosarvia, että iski taas leipomishimo. Itse käytin taikinaan kermaviiliä ja osan vehnäjauhoista korvasin hiivaleipäjauhoilla.

Juustosarvet 16 kpl
2 dl kermaviiliä
2 dl hiivaleipäjauhoja
1½ dl vehnäjauhoja
2½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
50g sulatettua voita
2 dl Emmental juustoraastetta

Täytteeksi:
2dl Emmental juustoraastetta.

Sulata voi. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja suola, sekoita kermaviili niiden joukkoon. Sekoita loputkin taikinan ainekset joukkoon. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kummatkin osat pyöreiksi levyiksi. Jää ympyrät taikinapyörällä sektoreittain kahdeksaan osaan. Laita jokaiselle palalle vähän juustoraastetta ja rullaa palat sarviksi, aloittaen leveämmästä päästä. Pane sarvet pellille ja paista 225C 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti