24.1.2011

Pannaria


Hillolla ja kermalla tottakai! Vaihtelen pannariohjeita sen mukaan, jos törmään johonkin mikä ois vähän erilainen. Tällä kertaa maustoin taikinaa vaniljasokerilla ja kaardemummalla, nams! Ohje taisi olla kotikokki.netissä, hieman muokattanu tämä minun versio.

Pannukakku
4dl vehnäjauhoja
2rkl sokeria
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
2l vaniljasokeria
1-2tl kaardemummaa
8dl maitoa
2 kananmunaa
50g sulatettua voita

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita munat ja maito, lisää kuiviin aineisiin. Vatkaa tasaiseksi. Lisää sulatettu ja hieman jäähtynyt voi. Anna taikinan turvota sen aikaa kun uuni kuumenee. 200 astetta ja puolisen tuntia.

Viimeksi kun tein tällä ohjeella, lisäsin osan voista sulana taikinaan ja osan laitoin pieninä paloina pellille. Pelti uuniin hetkeksi niin, että voi sulaa ja sitten pelti pois uunista ja taikina pellille. Ensinnäkään pannari ei tartu kiinni ja kohoaa kivasti reunoilta :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti