2.5.2011

Kermaista ja hieman juustoista jauhelihapastaa


Tekipä mieli pastaa. Kanaa ei tehny mieli, pekoni&hyvä kinkku kallista mun lompakolle ja sitten kaupassa koin valaistumisen, että miksei jauhelihaa. Tekis vaan kermasen kastikkeen eikä sitä ainaista tomaattista. Sitten vaan napsin kaupasta mitä mieleen tuli mukaan ja tuli käytettyä grillauksesta ylijäänyt Koskenlaskijankin pois. Kastiketta maistellessa koin pienen deja vuuuun: sehän maistuu hieman lapsuuden lempiruoalleni, isin jauhelikastikeelle jota syötiin perunoiden kanssa! Isin kastikkeessa oli kuivattuja mustatorvisieniä ja mähän vihasin pienenä sieniä ;)




 Jauhelihapasta
~500g jauhelihaa
1 sipuli
1prk Tatti&Herkkusieni Cuisinea
2dl kuohukermaa
n.100g kylmäsavuporo Koskenlaskijaa
pippuria
suolaa
valkosipulijauhetta

Pilko sipuli pieneksi. Ruskista jauheliha pannulla ja lisää sipuli. Mausta jauheliha. Lisää joukkoon cuisine ja kerma, sekoita tasaiseksi. Lisää kuutioitu tuorejuusto ja anna sulaa joukkoon. Tarkista maku ja syöpöttele pastan kanssa! (se pottukin toimis).

2 kommenttia: