21.3.2011

Possukastike aurajuustolla



Huomasin Citymarketissa jollain toisella kärryissä hyvnnäköisiä possusuikaleita, jotka oli kaupan lihatiskillä silvottu ja pakattu ja tuotu lihahyllyyn. Nappasin samanlaisen koriin ja tälläistä ruokaa nöfnöffistä sit syntyi.

n.500g viljapossun kinkkusuikaleita (maustamattomia)
öljyä
valkosipulimurskaa
paprikajauhetta
suolaa
pippuria
cayennepippuria
valkosipulijauhetta

2 sipulia
3-4 rkl vehnäjauhoja
1prk kuohukermaa
pari desiä vettä
mausteita
aurajuustoa

Laita possusuikaleet maustumaan jääkaappiin vähintään pari tuntia ennen valmistusta (edellisenä päivänä parempi). Sekoita kulhossa sekaisin suikaleet, öljyä ja mausteita.

Kuumenna pannulla öljy-voiseos. Ruskista possusuikaleet. Lisää joukkoon pilkotut sipulit, anna porista hetki kannen alla. Lisää vehnäjauhot ja pyöräytä pannulla hetki. Lisää kerma. Huuhdo kermapurkki vedellä ja lisää vedet sekaan. Anna hautua hetki kannen alla, mausta. Lisää aurajuustoa makusi mukaan. Syöpöttele esim. perunamuussin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti